Close
T. +32(0)477 67 57 09 - M. hello@woutermeeus.be
Socials:   
Type at least 1 character to search
Back to top
  /  Ons Werk

Ons Werk

Fotografie is passie, dat klopt. De zoektocht naar het perfecte beeld, het net op dat juiste moment afdrukken, ze houden het boeiend en spannend. Fotografie is evenwel ook techniek, en de fascinatie die de allereerste fotografen – ondertussen bijna 200 jaar terug – ervaarden toen ze met behulp van licht de werkelijkheid konden vastleggen, blijft boeien. Fotografie is letterlijk ‘schrijven met licht’, verhalen vertellen, zaken verduidelijken of voor beelden zorgen die de realiteit ondersteunen.

Fotografie is een samenspel tussen onderwerp, techniek en fotograaf, in een spontane of bewust gecreëerde setting. Het is zoeken naar wat echt is, spelen met wat mogelijk lijkt en streven naar dat ene, perfecte, alleszeggende beeld waarin alles samen lijkt te komen.

Fotografie is dingen graag zien. Het is lijnen en afmetingen bewonderen, beweging zien waar anderen stilstand verwachten en respect hebben voor wat mooi is. Universeel of specifiek, individueel of voor iedereen klaar en duidelijk.

Fotografie is licht en schaduw. Het is schilderen, schetsen, creëren en cateren. Fotografie is kunst, kitsch en soms beide samen. Fotografie is een kunst, een vak en een studie die nooit ophoudt.

Fotografie is een proces waarvan de foto het uiteindelijke resultaat is. En waarbij alles mogelijk is.


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Graag vertellen wij u alles in een vrijblijvend en persoonlijk gesprek.

Wij zijn lid van: