Wouter Wie …

Geboren in 1976 als Limburger maar na mijn grafische opleiding te Gent ergens in West-Vlaanderen blijven hangen. Ondertussen ben ik dan ook reeds meer dan 20 jaar woonachtig in Tielt samen met mij vrouw Lieve en twee kinderen Dagmar en Lendert.

Als graficus was de link met fotografie nooit ver af, maar het duurde tot 2010 alvorens echt actief stappen ben beginnen nemen met fotografie. Zoals bij vele was het in het begin een zoveelste hobby misschien zelfs een beetje een bevlieging … vandaag de dag kan ik enkel vaststellen dat die bevlieging geëvolueerd is tot een ware passie.

Via het opleidingstraject dat CVO3Hofsteden in Tielt aanbood heb ik me de afgelopen 7 jaar via diverse modules de regels van fotografie proberen onder de knie te krijgen.  Na  het doorlopen van de verschillende modules is het tijd om die opgedane kennis meer dan ooit toe te passen en mezelf te blijven verfijnen om zo te groeien tot fotograaf.

Ondertussen werk ik vanuit mijn bijberoep als freelance fotograaf (WME) mee aan diverse publicaties van o.a. Roularta Media Group, Rondom en Stad Tielt of losse opdrachten en combineer dit alles met mijn vaste dagtaak als ICT-Coördinator bij de  stad Tielt.

Vrije Tijd … Een autorally of race meepikken zal ik niet snel laten schieten, en voor het overige kan je me achter de schermen vinden als bestuurslid van Theater Dakwerken vzw.